CND BrisaTM Lite

Tyvärr utgår Brisa Lite från CNDs sortiment. Tillgång kan ej garanteras efter årsskiftet 2016.

Med Brisa™ Lite får du en förstärkning av din egen naturliga nagel. Det är en suverän behandling för dig som har naglar som skivar sig, blir räffliga eller går av så fort de växer utanför fingertoppen. Fördelen med Brisa™ Lite är att man aldrig behöver fila på den naturliga nageln och därmed undviker man den typ av skador och infektioner som kan komma av naturliga naglar som filas sönder.

För att ta bort Brisa™ Lite bokar du ett återbesök eller köper med dig ett set speciellt framtaget av CND för att du skonsamt ska kunna ta bort materialet hemma..

Brisa™ Lite går även utmärkt att komplettera med Shellac™. Då får då en extra förstärkning samtidigt som du får alla fördelar som Shellac™ ger!

Återbesök rekommenderas var tredje vecka.

OBS! Det finns dock inga 100% garantier att det håller ett visst antal dagar då det är beroende på så många andra saker så som stress, mediciner, nagelkvalité etc.

För att tillföra näring till nagel och nagelband för en bättre hållbarhet så rekommenderar jag CND SolarOil - nagelolja - som du även kan köpa från mig!