• Hem

11

Superfina fransar med Elleebana lash lift och färg. #elleebanalashlift #elleebana #lashlift #skillingaryd #studiomnails

10

Problem med torra, spruckna, nariga nagelband och fingrar? Här är lösningen: Cuticle Eraser™ är en effektiv nagelbandskräm för torra och nariga nagelband. Cuticle Eraser™ är en A.H.A-baserad nagelbandskräm som mjukgör och mikorpeelar bort torr och död hud ovanpå nageln och i nagelbandsområdet. Den motverkar även uppkomsten av hudflikar. En vårdande nagelbandskräm är oumbärlig för nagelbitare och för personer som gärna pillar på sina nagelband och därmed har en tendens att få hudflikar och sår. Användning: Massera in en liten mängd Cuticle Eraser i nagelbandsområdet 1 gång om dagen vid hård och narig hud. Vid normal hud masseras Cuticle Eraser in en gång i veckan. För extra fukt använd produkten tillsammans med din SolarOil. Lägg en liten mängd Cuticle Eraser vid basen av nageln och massera in. Lägg sedan en droppe SolarOil på nageln och massera in i naglar och omkringliggande hud.

Välkommen!

Studio M finns i Skillingaryd och erbjuder en mängd olika skönhetsbehandlingar såsom frans och brynfärg, öronhål, vaxningar till fantastiskt läckra naglar.

Jag är certifierad sedan juni 2013 för att ge behandlingar med CND Shellac. Jag är även utbildad CND SPA manikyrist så jag har även behandlingar för dig som inte vill ha eller kan ha lack!

Sedan september 2016 har jag varit Certifierad för Elleebana lash lift, en underbar behandling som ger en uppiggad look för dina ögon!

Vill du blir solbrun utan UV strålar har du också hittat rätt! Professionell spray tan behandling med California Tans världskända produkter. 

Inom vax har jag utbildning  för honungsemulsion och roll on samt traditionellt vax. Jag vaxar ben, axill, bikini, rygg, överläpp, haka mm dock ej intimt.

Jag gör också öronhål med Studex System 75 - vilket är en av de mer smärtfria metoderna.

Utöver allt detta erbjuder jag dessutom utbildningar!
Jag är en  internationellt certifierad CND Education Ambassador och erbjuder kurser i naturlig nagelvård, Color och CND Shellac. Dessa bokas via www.cndsverige.se. 

Jag är också utbildare för California Tan, vilket innebär att du kan bli spray tan stylist! Läs också under fliken California Tan.

Jag använder endast produkter av högsta kvalitet och målet är att leverera en service av världsklass där du som nöjd kund vill komma tillbaka om och om igen. Du hittar produkter från CND, Mineralogie, Revlon, California Tan, Fonnix mfl hos mig.

Tänk på att boka upp dina tider i god tid om du bara kan komma särskilda dagar/tider!

Kontakta mig

Tfn: 0708-22 93 46

 

E-post: studiomnails@gmail.com

Besöksadress: Skolgatan 3, Skillingaryd

www.facebook.com/StudioMNails - för senaste nytt!

Boka din tid på: www.timecenter.com/Studiom


Du hittar mig i samma lokal som frisörsalong Salong V!
(Salong V på Facebook)
Klipptider bokar du på 0370-70101

VÄLKOMMEN!

 

Bokningssystem från TimeCenter